Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us
  • Er staan op dit moment nog geen producten in het overzicht
Title Image

Werkwijze

Urnstenen Gedenkstenen Memento

Memento beschikt over een uitgebreide collectie ruwe stenen die geschikt zijn als herdenkingssteen voor een dierbare overledene. Aan de onderzijde van de steen maken wij een boorgat met een inhoud van 3,5 liter (tenzij anders vermeld) zodat u de volledige as van uw dierbare in de steen kunt bewaren. Nadat u zelf als familie de asbus/askoker heeft geplaatst wordt de steen hermetisch afgesloten en door ons geplaatst in uw eigen huis of tuin. Hierdoor ontstaat er een mooie herdenkingsplek in uw eigen omgeving en blijft uw dierbare dicht bij u.

De ruwe steen is niet gemaakt door de mens maar in miljoenen jaren ontstaan als gesteente. Iedere steen is daardoor uniek. Wij, Marcin Krawczyk en Martin Nieuwkamp bezoeken daarvoor diverse groeves in Europa, Noord Afrika en Scandinavische landen. Daar selecteren wij de ruwe stenen die voor ons geschikt zijn als herdenkingssteen en importeren deze naar Nederland. Deze ruwe stenen worden door ons gezaagd, geboord en eventueel gepolijst tot een urnmonument zoals u op de foto’s kunt zien.

U kunt alle urnstenen bekijken onder collectie ruwe stenen. Als u op de foto klikt krijgt u de volledige informatie over de steensoort, afmetingen, gewicht en de uitsparing voor de urn. Indien u een steen naar wens heeft gevonden kunt u deze direct reserveren. Door op de ‘’steen reserveren’’ knop te klikken verschijnt een contactformulier welke u probeert zo volledig mogelijk in te vullen en naar ons zal worden verstuurd. Wij zullen de volgende werkdag (tevens op zaterdag) telefonisch contact met u opnemen op het door u gewenste tijdstip. Wij kunnen u in een persoonlijk gesprek informeren over de stenen en onze werkwijze betreffende levering en plaatsing. De urnsteen blijft maximaal 3 werkdagen, geheel vrijblijvend, gereserveerd op onze website.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Een prachtige gedenkplek voor mijn overleden man, dichtbij en tastbaar

Mevr. van Dam
Ruurlo

Mijn vader was erg gek van Italië, nu heeft hij zijn laatste plek gevonden in een stukje Italië. Bedankt

Mevr. de Jongh
Lichtenvoorde

Toen wij hoorden van de mogelijkheden om thuis te gedenken hebben wij direct contact gezocht en zijn we erg goed geholpen. Bedankt voor de mooie gedenksteen.

Dhr. Kotter
Groenlo
X